Επικαιρότητα

Πώς τα όνειρα λένε ψέματα και αλήθειες

Off

Κάτι περισσότερο από μία τυπική εφηβική ταινία που απευθύνεται δηλαδή κυρίως στους εφήβους, αλλά όχι μόνον σε αυτούς, είναι ο στόχος που φιλοδοξεί να υπηρετήσει η ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Η απουσία» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Θοδωρή Δημήτρη και μουσική του Νίκου Γράψα.

Οι δημιουργοί της ταινίας αλλά και οι συντελεστές της είναι όλοι τους μαθητές της Β’ λυκείου σε σχολεία των Ιωαννίνων που ένωσαν τις δυνάμεις τους, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Θοδ. Δημήτρη και ολοκλήρωσαν με τη συμμετοχή τους μία πρωτότυπη παραγωγή, όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει από το τρέιλερ της ταινίας.

Η ταινία διάρκειας 40 λεπτών θα «ανέβει» στις 26 Φεβρουαρίου στο Youtube και πραγματεύεται το πώς τα όνειρα λένε για τον καθένα ξεχωριστά, ψέματα και αλήθειες. 

Ο Θοδωρής Δημήτρη και η Γεωργία Ψόχιου, που πρωταγωνιστεί μίλησαν στο ITV για την ταινία, τη διαδικασία των γυρισμάτων, αλλά και για την αγάπη τους για τον κινηματογράφο και την ηθοποιία.

Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες και τον Νίκο Γράψα στην ταινία συμμετείχαν οι Νίκος Βόσδου, Δημήτρης Φούκας, Φίλιππος Ζάψας και Ναταλία Καραπάνου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ