Ήπειρος

Παρέμβαση στο παράλιο μέτωπο της Πρέβεζας

Off

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου και Προέδρου του Δημ. Λιμενικού Ταμείου  Πρέβεζας Νικόλαου  Γεωργάκου και του αναδόχου η σύμβαση του έργου για την «Επισκευή κρηπιδωμάτων παράλιου μετώπου Πρέβεζας».

Το έργο προϋπολογισμού 1,5 εκ. ευρώ  χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ενώ  θα επιλύσει  το πρόβλημα των καθιζήσεων και διαβρώσεων που παρουσιάζει η παραλιακή ζώνη της Πρέβεζας. 

Πιο συγκεκριμένα προβλέπονται παρεμβάσεις στο παραλιακό λιθόκτιστο μέτωπο το  οποίο θα αποκατασταθεί με τοποθέτηση σακολίθων από σκυρόδεμα και απόφραξη των οπών που έχουν δημιουργηθεί από την αφαίρεση των λίθων του λιθόκτιστου μετώπου καθώς και η κατά περίπτωση πλήρωση των κενών με ύφαλο σκυρόδεμα. 

Στο έργο εντάσσεται ακόμη  κατασκευή εξέδρας σε πρόβολο για την εξυπηρέτηση και παροχή υπηρεσιών στα ελλιμενιζόμενα σκάφη, η οποία θα διαθέτει όλες τις  απαραίτητες για την ασφάλεια και την εξυπηρέτησή τους υποδομές. 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας ανέφερε σχετικά:

«Με ιδιαίτερη χαρά  υπογράφουμε σήμερα την σύμβαση για την κατασκευή ενός  έργου  το οποίο  όχι μόνο θα  αναβαθμίσει την  εικόνα,  αλλά  θα διευρύνει και  τις δυνατότητες του παραλιακού μετώπου της Πρέβεζας. Πέραν του ότι θα αντιμετωπιστούν  χρόνια προβλήματα καθιζήσεων και διαβρώσεων, το κομμάτι αυτό που αποτελεί την ‘βιτρίνα’ της πόλης μας θα γίνει ακόμη πιο  όμορφο, πιο λειτουργικό και πιο  ελκυστικό για  όλους εμάς τους μόνιμους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες  της Πρέβεζας».

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ