Τελευταία Νέα

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 03:47
Τελευταία Ενημέρωση: 02 Ιουνίου 2022
Αθλητικά

Καλές εμφανίσεις στο Πρωτάθλημα Βετεράνων του πινγκ πονγκ

Off

Τους 209 έφτασαν οι αθλητές και αθλήτριες, από όλη την Ελλάδα που αγωνίσθηκαν στο Λουτράκι το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των ενηλίκων στην Πανελλήνια Τελική Φάση Βετεράνων-Ανεξάρτητων της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Από τα Γιάννενα συμμετείχαν τρεις αθλητές στο ατομικό αγώνισμα,  από την ομάδα Φίλοι Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ιωαννίνων. Όμως δεν κατάφεραν να περάσουν από τους ομίλους στη φάση των νοκ-άουτ.

Επίσης, η γιαννιώτικη ομάδα συμμετείχε και στο ομαδικό των κυπελλούχων ομάδων, αφού είχε πάρει τη πρόκριση. Συνολικά έξι περιφέρειες πρωταθλημάτων αποστέλλουν την πρωταθλήτρια και κυπελλούχο ομάδα στη τελική φάση. Η Φ.Ε.Α Ιωαννίνων ως εκπρόσωπος του κυπέλλου, (ήταν στο τελικό, αλλά όχι η νικήτρια ομάδα),  στο σύνολο των 10 ομάδων της περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας – Ηπείρου και Ιονίων Νήσων αγωνίσθηκε στο 2ο όμιλο της τελικής φάσης. Αντίπαλοι της η ομάδα Πάνθεον Αθήνας και Α.Ε.Κ Τρίπολης.

Η Φ.Ε.Α Ιωαννίνων αγωνίσθηκε με τους Γρηγόρη Φιλίππου, Αθανάσιο Πολύζο και Θεολόγο Καπετανίδη. Η νίκη απέναντι στην Α.Ε.Κ. Τρίπολης με 3-1 και η ήττα από το Πάνθεον Αθήνας με 0-3 έφερε την γιαννιώτικη ομάδα στη 2η θέση του ομίλου.

Στη συνέχεια οι δύο πρώτες ομάδες των ομίλων έπαιξαν στο μεγάλο τελικό και οι δύο δεύτερες αγωνίσθηκαν στο μικρό τελικό. Η Φ.Ε.Α Ιωαννίνων αντιμετώπισε  τη κυπελλούχο ομάδα της Κρήτης, τα Χανιά και ηττήθηκε με 0-3  οπότε κατέλαβε τελικά την 4η Πανελλήνια θέση, που  αποτελεί σημαντική επιτυχία.

Πρέπει να αναφερθεί ότι με την  ομάδα Πάνθεον Αθήνας αγωνίσθηκαν  και οι  βετεράνοι Γιάννης Κουρδούτης και  Γιάννης Βλοτινός  (14 φορές πρωταθλητής Ελλάδος), οι οποίοι υπήρξαν μέλη της Εθνικής μας ομάδας, που κατέκτησε το 1987 στο Μάντσεστερ της Αγγλίας την 6η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ