Επικαιρότητα

Ξεκινάνε τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης

Off

Η «Βιβλιοθήκη Γνώσης και Συναισθημάτων» της Ζωσιμαίας Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Ιωαννίνων συνεχίζει, όπως κάθε χρονιά, και φέτος την υλοποίηση των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας,  για τη σχολική χρονιά 2022 – 2023, με τα νέα προγράμματα «Μια καλημέρα είν’ αυτή» και «Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό…»

Στη διάθεση των σχολείων θα είναι και τα εκπαιδευτικά προγράμματα,  «Τι μου λείπει;», «Αν η αγάπη δεν είχε λόγια»  και «Ο δικός μας Όλυμπος».

Το πρόγραμμα «Αν η αγάπη δεν είχε λόγια» σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μπορεί να ενταχθεί και στο μάθημα της εισαγωγής της αγγλικής γλώσσας στο νηπιαγωγείο. Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα της βιβλιοθήκης μας μπορούν να ενταχθούν σε αντίστοιχες θεματικές των εργαστηρίων δεξιοτήτων.

Τα προγράμματα θα υλοποιηθούν μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας με αφηγήσεις, διαδικτυακές δραστηριότητες και παιχνίδια.

Για επιπλέον πληροφορίες και προγραμματισμό δράσεων,  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Ζωσιμαίας Βιβλιοθήκης, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 2651 0 72863 ή να αποστέλλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση:  zosimaialib@sch.gr

(Υπεύθυνες Εκπαιδευτικοί Αρετή Λαγού, Γκέρτζου Σοφία).

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτήτης - Νόμιμος Εκπρόσωπος - Διευθυντής - Διαχειριστής - Δικαιούχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Διευθυντής σύνταξης:
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ