Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 02:59
Τελευταία Ενημέρωση: 11 Νοεμβρίου 2022
Εκδηλώσεις

Νέες εξελίξεις στον τομέα της Αναισθησιολογίας

Off

Οι νέες εξελίξεις στον τομέα της Αναισθησιολογίας και της περιεγχειρητικής Ιατρικής και η σημαντική επίδραση του αναισθησιολόγου στη βελτίωση της έκβασης των ασθενών βρίσκονται στο επίκεντρο της επιστημονικής εκδήλωσης με τίτλο «Σύγχρονες αναισθησιολογικές προσεγγίσεις», που ξεκίνησε χθες στα Γιάννενα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Κλινική Αναισθησιολογίας & Μετεγχειρητικής Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΙ και τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας.

Ο αναπλ. Καθηγητής Αναισθησιολογίας και διευθυντής της Κλινικής Αναισθησιολογίας & Μετεγχειρητικής Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝΙ Πέτρος Τζίμας σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης το μεσημέρι της Παρασκευής, αναφέρθηκε στη σημασία της θεματολογίας αυτής, τόσο για τους αναισθησιολόγους, όσο και γενικότερα για το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

«Κατά την διάρκεια του διημέρου, θα έχουμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες σχετικά με τις νεότερες τεχνικές και προσεγγίσεις στον χώρο της Αναισθησιολογίας, αλλά και να επικοινωνήσουμε δημιουργικά με συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων, στοχεύοντας στον εκσυγχρονισμό των μεθόδων και την αποτελεσματικότερη διαχείριση των ασθενών μας», ανέφερε ο κ. Τζίμας για να εκφράσει την ικανοποίησή του για την έναρξη λειτουργίας του ιατρείου προαναισθητικού ελέγχου στο ΠΓΝΙ , το οποίο χαρακτήρισε κατάκτηση για το νοσοκομείο

Του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Related Posts

Powerd By  

Εκδοτης & Διευθυντης:
Φωτεινή Τζέκα - Παπαγεωργίου