Χωρίς κατηγορία

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας λόγω των χαλασμένων φαναριών

Off

Η παροιμιώδης καθυστέρηση στην αντικατάσταση των εξαρτημάτων που υπέστησαν βλάβη στους φωτεινούς σηματοδότες της συμβολής της παράκαμψης της πόλης με την περιοχή Σεισμοπλήκτων και Κάτω Νεοχωρόπουλου, οδήγησε την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων στην λήψη της απόφασης για προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από την οδό Παν. Ασημακοπούλου, μέχρι την παράκαμψη.

Η απαγόρευση εφαρμόζεται ήδη από χθες από το σημείο της συμβολής της οδού Ασημακοπούλου με την παράπλευρή οδό της παράκαμψης ενώ παράλληλα η απόφαση προβλέπει την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Αγίου Σπυρίδωνα, από τη διασταύρωση αυτής με την παράπλευρη οδό της περιφερειακής οδού, μέχρι τη διασταύρωση αυτής με την παράκαμψη.

Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις λοιπές κοντινούς οδούς ενώ η απόφαση έχει προσωρινό χαρακτήρα μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης στους φωτεινούς σηματοδότες.

Από την περασμένη εβδομάδα όταν και προέκυψε το ζήτημα μέχρι και χθες η βλάβη δεν είχε αποκατασταθεί, καθώς όπως είχε ενημερώσει το ITV από την περασμένη Πέμπτη, το απαραίτητο ανταλλακτικό δεν ήταν διαθέσιμο στην Ελλάδα, αλλά μόνο στην Ιταλία από όπου και παραγγέλθηκε. Υπολογίζεται ωστόσο, ότι θα βρίσκεται στα Γιάννενα και στη διάθεση του αναδόχου εργολάβου της εταιρείας συντήρησης μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Η Περιφέρεια Ηπείρου που έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα για την παράκαμψη οφείλει στο εξής να αναπροσαρμόσει τον σχεδιασμό της και να φροντίσει είτε να προμηθευτεί διαθέσιμα ανταλλακτικά ώστε να αποφευχθεί άλλη παρόμοια περίπτωση στο μέλλον είτε να προχωρήσει σε πλήρη αντικατάσταση του συστήματος των φωτεινών σηματοδοτών στην παράκαμψη.

Related Posts

Είσοδος

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ