Τελευταία Νέα

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 12:21
Τελευταία Ενημέρωση: 22 Σεπτεμβρίου 2021
Επικαιρότητα

Με δικό του περίπτερο στη ΔΕΘ το Επιμελητήριο

Off

Με επιτυχία η παρουσία πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Ιωαννίνων με δικό του περίπτερο στην 85η ΔΕΘ. Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων συμμετείχε με επιχειρήσεις από τον κλάδο των τροφίμων και ποτών, της μεταποίησης και της τυποποίησης, του εμπορίου  και για πρώτη φορά με τρεις μεγάλες επιχειρήσεις τεχνολογίας οι οποίες εξάγουν τα προϊόντα τους στην παγκόσμια αγορά.

Οι εκθέτες είχαν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν Β2Β συναντήσεις ενώ δεν έλειψαν και οι συνεργασίες με επιχειρήσεις άλλων περιοχών της χώρας.

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων και η νέα ηγεσία της ΚΕΕ Ελλάδος Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης καθώς και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Στύλιος  οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον κλάδο των τεχνολογιών.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κΔημήτριος Δημητρίου καθώς και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής και του Διοικητικού Συμβουλίου επισκέφθηκαν το περίπτερο και την Έκθεση ενώ πραγματοποίησαν συναντήσεις  με παράγοντες της Οικονομίας και Υπουργούς της Κυβέρνησης.

Related Posts

Powerd By  

Ιδιοκτητης- νομιμος εκπροσωπος -
Δ/ντης- Δ/ντης συνταξης- διαχειριστης-
δικαιουχος domain name:
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΖΕΚΑ ΦΩΤΕΙΝΗ

Ι. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 8 45221 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
tel 2651032055
mail ele@ele.gr

ΑΦΜ 047685050
ΔΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ